1. Inschrijving

 

-Een inschrijving is officieel wanneer SportFlow Opleidingen een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier heeft ontvangen of na verzending van het digitaal ingevulde inschrijfformulier door de cursist.

 

-Zodra SportFlow Opleidingen de inschrijving ontvangen heeft, ontvangt de cursist binnen 3 dagen per e-mail een bevestiging van deelname aan de cursus, de (1e) factuur, een informatiebrochure van de desbetreffende opleiding en de leveringsvoorwaarden.

 

-Tot 15 dagen na inschrijving heeft de cursist de mogelijkheid schriftelijk af te zien van de cursus, maar is wel verplicht om 15% van het cursusgeld te betalen. Na 15 dagen is de inschrijving van de cursist bindend en dient het totale cursusgeld betaald te worden.

 

 -SportFlow Opleidingen heeft het recht de cursus bij gebrek aan belangstelling te annuleren. De cursus wordt dan verplaatst naar een ander moment. Wanneer de cursus helemaal niet kan plaatsvinden, wordt dat bekend gemaakt aan de cursist en wordt binnen 15 dagen, het cursusgeld geretourneerd.

 

2. Betaling

-De betaling kan worden gedaan in 1 of maximaal 5 termijnen met uitzondering van het Personal Trainer Pakket (10 betalingstermijnen). De (1e) factuur voor het cursusgeld wordt gelijk met de bevestiging van inschrijving meegestuurd en dient binnen 7 dagen betaald te zijn. Bij betaling in termijnen, dient het laatste termijn 7 dagen voor aanvang van het praktijkexamen betaald te zijn. 

 

3. Aansprakelijkheid

-SportFlow Opleidingen kan niet aansprakelijk gesteld worden door de cursist voor enige schade, hoe ook genaamd, ongeacht de oorzaak, die de cursist mocht lijden tijdens deelname aan de cursus of door uitvoering van een opdracht tijdens de cursus, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van SportFlow Opleidingen.

 

4. Verzuimde lessen

 

-Elke cursist dient 80% van de cursusduur aanwezig zijn om examen te mogen doen.

 

-Als een cursist een lesdag niet kan bijwonen dan moet de cursist dit, voordat de les begint, telefonisch laten weten aan de docent en/of SportFlow Opleidingen.

 

-Op verzuimde lessen wordt geen restitutie verleend.

 

 5. Gedragsregels

 

-De cursist wordt geacht op tijd aanwezig te zijn en gedragsregels van Sporflow Opleidingen die  door de docent(en) op de 1e cursusdag worden besproken, op te volgen. De cursist dient zich te houden aan de kledingvoorschriften en gedragsregels die gelden in de cursuslocatie.

 

6. Prijswijziging

 

SportFlow Opleidingen heeft het recht Algemene Leveringsvoorwaarden en Cursusgelden te wijzigen. Op al tot stand gekomen overeenkomsten zijn de wijzigingen niet van toepassing.

 

7. Stage

 

De cursist is zelf verantwoordelijk voor het vinden van een geschikte stageplaats. De voorkeur gaat uit naar een bij Fit!vak aangesloten fitnesscentrum. De stagebegeleider moet beschikken over een rijkserkend fitness diploma en minimaal 2 jaar werkervaring in de fitnessbranche hebben. Mocht het vinden van een geschikte stageplaats niet lukken, dan zal SportFlow Opleidingen de cursist helpen met zoeken van een stageplaats.

 

8. Klachten

 

-De klachtenprocedure van SportFlow Opleidingen zorgt ervoor dat klachten van cursisten op een adequate manier worden behandeld. 

 

-Op het moment dat er een klacht is kan de cursist dit melden bij de docent. De docent zal er alles aan doen de klacht dezelfde dag af te handelen. Als dit niet haalbaar is adviseert de docent de cursist om de klacht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te mailen. De cursist ontvangt dan binnen 3 werkdagen een telefonische reactie.

 

-Uiterlijk binnen 14 dagen wordt een klacht afgehandeld en als er meer tijd nodig is, wordt de cursist telefonisch op de hoogte gebracht van wat de definitieve termijn van de afhandeling zal zijn. SportFlow Opleidingen streeft ernaar om de definitieve afhandeling van de klacht binnen 30 dagen te voltooien.

 

-Is de cursist niet tevreden over de afhandeling van de klacht, dan kan hij een beroep doen op de brancheorganisatie Fit!vak. De uitspraak van Fit!vak zal bindend zijn voor beide partijen.

 

-Alle klachten worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

-Een klacht wordt tot minimaal 2 jaar na afhandeling bewaard.

 

Fit!vak

TAV Klachten afhandeling

Postbus 32

6860 AA Oosterbeek

 

9. Geheimhoudingsplicht

 

SportFlow Opleidingen zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die verkregen is van de cursisten en hierover geheimhouding in acht nemen. SportFlow Opleidingen houdt zich hierbij aan de geldende privacywetgeving.

 

10. Toepasselijk recht

 

Op elke overeenkomst tussen SportFlow Opleidingen en de cursist is Nederlands recht van toepassing.

 

 

Sportflow Opleidingen

 

Groevenbeekstraat 13, 1333 XJ,  Almere

 

Tel: 06-53181794, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Kvk 32147620, BTW-nummer NL1300.20.199.B01